Parcelsea nutipostkastist on saanud ka pesukast!  

Kuidas käib soodne pesu pesemine ja keemiline puhastus Parcelsea nutipostkasti abiga?

Alates sellest, kui tõime 2022 aasta alguses turule pesuteenuse, on kliendid meie poole pöördunud palvega seda laiendada ka muudele esemetele, kui voodipesu ja rätikud. Me võtsime oma aja, et veenduda pesuteenuse vajalikkuses ja et võimalikud puudused kõrvaldada. Septembris tegime ka kliendiküsitluse ning varasemale kogemusele ja küsitluse tulemustele tuginedes hakkasime ette valmistama meie uusi pesuteenuseid: lisaks 1x kuus pesuteenusele ka 2x kuus pesuteenust, ning kaua oodatud keemilise puhastuse ja üksikesemete pesuteenust. 

Mis on Parcelsea pesuteenus?

Voodilinade ja rätikute pesuteenuse põhimõte seisneb selles, et kuu esimesel ja kolmandal esmaspäeval korjame me kliendi pesukoti tema Parcelsea nutipostkastist peale ja toome pestud ja triigitud voodilinad ja rätikud tagasi sama nädala reedel. Klient ei pea peale teenuse tellimist enam midagi muud tegema, tuleb vaid pesukorjeks enda pesu nutipostkasti valmis panna, mille osas saadame ka meeldetuletuse.  Klient maksab teenuse eest vastavalt sellele, mitmel korral kuus ta mustade pesude pealekorjet soovib – vastavalt siis kas 29€/kuus 1x kuus pesuteenuse eest või 55,90€/kuus 2x kuus pesuteenuse eest, seda sõltumata pestava pesu kogusest.

Mis on Parcelsea on demand pesuteenus? 

On demand pesuteenus on aga kuutasu-põhine teenus. Selle raames saab klient lasta pesta kõike, mis pesukotti mahub – alustades ihupesust ja lõpetades sulepatjadega ja voodipesuga, ning kõik sinna vahepeale jääv – pintskud, joped, mantlid, särgid, püksid jne. Pesusse võtame nii tavapesu esemeid kui ka neid, mida on vaja pesta keemilises puhastuses. On-demand pesuteenuse pealekorje tehakse tellimuse peale: see tähendab, et klient peab meie veebist tellima pealekorje, mille peale meie usinad pesupäkapikud tulevad ja korjavad pesukoti 24h jooksul Parcelsea nutipostkasti L lahtrist peale. Tagasi toome puhtad pesud töönädala ehk viie tööpäeva jooksul alates pealekorjest. On-demand  pesuteenuse puhul maksab klient pestud esemete eest hinnakirja alusel, kusjuures minimaalne tellimuse summa on 12€. On Demand pesuteenuse igakuine liikmetasu on 5€, kui sul on nutipostkast juba olemas. 

Pesuteenus koos Parcelsea nutipostkastiga? 

Kui sul veel Parcelsea nutipostkasti pole ja tahaksid jubedasti oma mustad pesud kellegi teise hooleks jätta, siis telli endale nutipostkast koos on-demand pesuteenusega juba täna! Ja ära ei tasu unustada, et nutipostkasti abil saad kõik koju tellitud pakid vastu võtta ja ka välja saata! 

Kuni aasta lõpuni on meil uutele klientidele eripakkumine: tellides nüüd endale koju Parcelsea nutipostkasti koos on-demand pesuteenusega, saate nutipostkasti aastaks ajaks koos on-demand pesuteenuse tasuga hinnaga 7€/kuus. Peale kampaaniaperioodi saate valida juba endale sobiva teenuste paketi.