Parcelsea-Nutipostkast-Erapakiautomaat-Nutikas-Lahendus-Kodule

500 nutipostkasti üle Eesti. Tähistamiseks uutele tellijatele esimesed 3 kuud tasuta.

See tähendab, et üle Eesti on paigaldatud juba pool tuhat nutikat abilist erinevate kodupidamiste ette! Tähistame seda olulist sündmust tuues tagasi Parcelsea magusaima kampaania – veebruaris tellides saab nutipostkasti 3-kuuks renditasuta! Tellimuse saab esitada siin.

Soovid nutipostkasti kohta rohkem teada?

  • Loe siit, kuidas täpsemalt nutipostkasti kasutamine käib. Kauba tellimisest kuni selle kätte saamiseni.
  • Vaata ka 10 põhjust, miks peaksid nutipostkasti endale soetama.
  • 500 nutipostkasti tähendab ka üle tuhande kasutaja – suures rahuloluküsitluses soovitaksid 95% kasutajatest nutikat abilist ka oma sõbrale. Uuri otse nutipostkasti omanikelt, kuidas nad rahul on ja miks nad nutipostkasti kasuks on otsustanud.

parcelsea-startup-nutikas-koduabiline-nutipostkast-erapakiautomaat

Rohkem kui lihtsalt erapakiautomaat

Kodumaise Parcelsea teenus areneb iga päevaga aina nutikamaks ja moodne postkast pole enam pelgalt ainult viimase miili pakiteenuse parandamiseks. Parcelsea liigub kiirelt ka pakimaailmast väljapoole, olles koduabiliseks juba sadadele peredele 3s eri riigis. Näiteks kui aasta tagasi oli kolme lahtriga ilmastikukindel erapakiautomaat abiks pakkide vastu võtmisel, natuke hiljem ka pakkide saatmisel, siis tänaseks aitab nutipostkast ka majapidamistel pesu pesta. Pesu tuleb lihtsalt nutipostkasti varguskindlasse lahtrisse jätta ja juba paari päevaga on samas lahtris pestud ning triigitud pesu tagasi.

Taoliste lisateenustega välja tulemine ei jää kindlasti Parcelsea viimaseks. Ettevõtte sihiks on igapäevatoimetuste lihtsamaks tegemine, et tänapäevases kiires maailmas jääks aega rohkem kätte ning et saaks keskenduda olulisele! Kui tahad meiega seda rännakut sammuda, siis veebruar on ainuõige aeg sellega liitumiseks.

Tellima!