rimi epood nutipostkast toidukapp

5 põhjust, miks tellida Parcelsea nutipostkasti toidukaubad Rimist

Kui tänu avatud lahendusele said Rimi kullerid küll juba varem Parcelsea nutipostkasti toidukaupu tarnida, siis ametliku partnerina saavad kõik Rimi kullerid meie poolt ka koolitatud ja on valmis pakkuma sulle mugavaimat kullerteenust. 

Peale selle on Rimi e-pood ka mitmetpidi sulle mugav ja kasulik. Toome välja 5 Rimi e-poe eelist:

1. Personaalsed pakkumised

Rimi e-poes sisselogituna poodeldes jätab leht sinu lemmiktoidukaubad meelde ja teeb sulle personaalselt tulevikus need soodsamaks. Pakkumised uuenevad iga nädal!

2. Tasuta kohaletoimetamine 

Rimi toob toidu kätte ülimalt taskukohaselt – hinnad kojuveole on vahemikus 0,99-4,99€ ja kui tellid 50,58€ eest, siis tuuakse kaup koju hoopis tasuta! Samuti on RImil olemas kojuveoteenuse pakett (1,99€), mille soetamisel saad 60 päeva jooksul kullerteenuse tasuta! 

PS! Juulis on kojuveoteenuse pakett tasuta – mine haara võimalusest kinni!

3. Kullerite 12-tunnised teenindusajad

Koju tuuakse kaupa kella 9st kella 21ni ja näiteks kui tellida enne kella 10t hommikul, tuuakse kaup koju juba sama päeva õhtul peale kella 16t.

4. Kingitused kaubaga kaasa

Sinu toidukotti pistetakse tihtipeale ka mõni kingitus, mis on personaalselt sulle valitud ja mis Rimi arvates sulle meeldida võiks. Kas pole mitte vahva viis leida oma toiduvalikusse uusi ja põnevaid maitseid!

Rimi toidukaup nutipostkasti

5. Retseptid ühe klikiga ostukorvi 

Rimil suurest retseptikogust leiad laia valiku roogasid, mille koostisosad saad portsjoni arvu järgi ühe klikiga enda ostukorvi lisada! Retsepte saad sirvida veel olenevalt tähtpäeva, söögikorra, elustiili ja koostisosade järgi. Samuti on Rimil olemas ka enda toidunõustaja, kelle retsepte ning soovitusi tootevalikul saad näha siit.

Seega säästa aega ja raha tellides oma toidukaubad Rimi e-poest ning lase kullerdada need oma nutipostkasti, kui sa samal ajal suve naudid!

Nutipostkasti tellimuse saad esitada siit!