Smart mailbox

10 põhjust, miks peaksid kaaluma isikliku kodupakiautomaadi soetamist

Täna tellin. Homme ei ole kodus. Ülehomme ei ole aega, et sõita postkontorisse või väljastuspunkti linna teise otsa. Tuleb minna laupäeval. Oh üllatust! Kaunis pikad järjekorrad, sest ka teised ei jõudnud oma pakkidele töönädala jooksul järele minna. Aga mis teha. Tuleb oma pooltund ära passida, sest pühapäeval on postkontor hoopis kinni.

Küll on praktiline, et toidupoest tellimisel saab täpsustada ajavahemiku, millal saad ja soovid oma kauba kätte saada. Sinu kui aktiivse inimese jaoks on aga ajaaknad sageli liiga suured ja vangistavad nii terveks õhtuks toaseinte vahele.

Kus mu pakk on, huvitav? „Aga miks saadeti postkontorisse?  Aga ma olin ju terve aeg kodus! Telefon ei helisenud üldse.“ Sina oled nördinud ja kõnekeskuse töötaja nõutu, aga tõde ei paista kusagilt.

Kas mõni neist olukordadest tuleb sulle tuttav ette? Tuleb, jah? Kas sa isiklikust nutipostkastist oled kuulnud? Siin on kümme põhjust, miks võiksid selle soetamist kaaluda.

1. Hoiad kokku oma väärtuslikku aega

Nutipostkasti omades ei pea sa ilmselt enam kunagi minema ülerahvastatud postkontorisse ega pakiautomaadi juurde. Sinu pakid ootavad sind alati turvaliselt koju jõudes.

Kui sa tellid veebist palju kaupa ja oled harjunud oma liikumist planeerima pakkide kättesaamise järgi, siis edaspidi on sul vabadus oma aega ja teekonda oma eelistuste järgi sisustada ja planeerida. Kui tahad, lähed autoga, kui tahad rattaga. Või hoopis jalgsi. Sa ei pea mõtlema sellele, kas sa jaksad poekotti tassida.

2. Saad korraga kätte toidu, pakid, tööstuskaubad ja ajalehed

Suures toidupoes käimine võtab päris palju aega. Hea, kui kohe poe juures on õige pakiautomaat, kuhu tellid e-poodidest vajalikke asju. Mitte alati.

Toidu tellimine kulleriga on küll lihtne, kuid iial ei tea, kas õnnestub enne kullerit koju jõuda või peab hoopis paar tundi tühja kõhtu kannatama.

Kodupakiautomaadi omanik saab tellida korraga mitmest veebipoest ja pakid kätte üksteisest sõltumatult ja erinevate kullerteenuste kaudu. Iseteeninduse kaudu saab alati kõiki pakke ka jälgida.

Nutikas postkast võtab sinu pakid vastu otse sinu koduukse juures, olenemata sellest, kas oled parasjagu kodus, eemal või teel. Postkastil on eraldi lahtrid erinevates suurustes pakkide jaoks. Saad korraga kätte nii toidukotid, e-poest tellitud pakid kui ka ajelehed ja kirjad. 

3. Sa ei pea muretsema ka siis, kui oled pikemalt eemal

Nutipostkasti saab asju tarnida mitu korda päevas. Postkasti ei pea pärast iga kättetoimetamist tühjendama.Teavituse saad muidugi kohe, kui saadetis on kohale jõudnud.

Kuna postkastil on lahtreid kolme saadetise jaoks, on see hea lahendus ka puhuks, kui oled ise ära või pikemalt puhkusel.

4. Kontaktivaba üleandmine

Nutipostkastiga abiga saad oma tellimused kätte täiesti kontaktivabalt. Sa ei pea kullerilt pakki vastu võttes enam isiklikult alla kirjutama või puhast näomaski hakkama otsima.

5. Sinu pakid on turvalises kohas

Parcelsea erapakiautomaat on valmistatud tsingitud terasest ning tänu pulbervärvile rooste- ja ilmastikukindel. Võid olla kindel, et see teenib sind aastaid. Postkast on disainitud nõnda, et pakid on kaitstud varguste ja ilmastiku eest.

6. Parcelsea nutipostkast toimib kõigi kullerteenustega

Parcelsea teenus on avatud kõigile kullerteenustele. Sa saad tellida oma eelistatud veebipoest ilma, et peaksid tarnevõimalusteni jõudes oma meelt muutma ja teises poes nullist alustama.

Meie teenuse avatus tähendab ka seda, et kapp on integratsioonivaba ja selle kasutamiseks ei ole vaja spetsiaalset äppi. Kulleritele meeldib see väga ning tarbijatele samuti.

Avatus toob kaasa veel ühe eelise – nimelt selle, et kui vanaema tahab sulle oma jalutuskäigu teekonnal õunakooki jätta või sõber laenatud raamatu tagasi tuua, siis on see lihtsamast lihtsam!

7. Isiklik nutipostkast on paindlik, sobib nii koju kui ka ärile

Parcelsea nutipostkast sobib nii eramajapidamistele, paarismajadele, ridaelamutele kui ka ettevõtetele.

8. Nutikas lahendus aitab hoida ka keskkonda

Kui sinu pakki ei õnnestu kätte toimetada esimesel katsel, reostavad kullerteenuse auto korduvad sõidud asjatult keskkonda. Kui valid nutikama lahenduse, vähendad oma pakkide ökoloogilist jalajälge.

9. Mõistlik valik kõigi osapoolte jaoks

Teenuseosutajad, kaupmehed ja sina tarbijana jagate üht unistust: et kuller saaks kauba üle anda esimesel katsel. Kui see ei toimi, muutub see kõigi jaoks tüütuks.

Kullerfirma jaoks on ebaõnnestunud kohaletoimetamiskatse päris korralik kulu. Kui see kulu jääb olemata, peaks ajapikku teenuse optimeerimine muutma kõigi jaoks soodsamaks ka tarnekulu.

10. Parcelsea ei väsi sind üllatamast, toode ja teenus arenevad pidevalt

Parcelsea jaoks on praegu käimas väga põnev aeg. Kogume aktiivselt kasutajate tagasisidet ja arendame oma teenust aina paremaks ja sujuvamaks. Me isegi täna veel täpselt ei tea, mida me oma tänastele tellijatele juba aasta pärast veel saame pakkuda – ideid on laual väga palju. Aga on üks asi, mis ei muutu. Meie eesmärk. See on ja saab olema pakkuda turul kõige paremat ja stiilsemat nutipostkasti. Et pakimajandus ei oleks asi, mis juhiks sinu argipäeva.

Kõlab hästi? Kui oled Parcelsea nutipostkast huvitatud, siis esita tellimus siin

Kui otsid mõnele küsimusele veel vastust, siis tutvu ka Korduma Kippuvate Küsimustega.