Omniva nutipostkast

Nüüd saad tellida kõik Omniva pakid Parcelsea nutipostkasti pakiautomaadi hinnaga

Alustasime veebruaris koostöös Omnivaga, mille tulemusena suunatakse Parcelsea nutipostkastide omanike pakid Omniva teenuseid kasutades automaatselt nende koduuksel asuvasse nutipostkasti ja seda pakiautomaadi hinnaga! Õige pea jõuvada nutipostkasti ka need pakid, mis varasemalt suunati lähimasse postiasutusse nagu näiteks pakid Aliexpressist, mis muidu jõudsid postkontorisse. 

Enne pilooti jõudsid nutipostkastidesse ainult kullerteenusega tellitud pakid, kuid kuna kullerteenuse ja pakiautomaaditeenuse hinnavahe on kohati kahekordne, siis tellisid kliendid pakke tihti ka soodsamatesse kanalitesse, milleks olid pakiautomaadid. 

Piloodi eesmärgiks on testida uut väärtuspakkumist, mille raames oleks klientidel võimalus tellida oluliselt suurem hulk pakkidest endale kodusesse nutipostkasti ja seda pakiautomaadi teenuse hinnaga. 

Esimene piloot algas veebruaris ja teenust on testitud 100 nutipostkastiga Pirita ja Viimsi piirkonnas. Kuna piloot on läinud väga edukalt, siis laiendame teenust juba lähinädalatel kogu Parcelsea nutipostkastide võrgule üle-Eesti. 

Kliendid on uue lähenemise väga positiivselt vastu võtnud ning oleme ka ise väga rahul, et saame koostöös Omnivaga ellu viia oma esialgset visiooni, et pakid jõuaksid Parcelsea nutipostkasti lisaks mugavusele ka võimalikult soodsalt ja kiiresti.

Eriti kasulik on tänane piloot just linnast väljas elavatele inimestele, kel ei ole alati koduteel pakiautomaate ning pakiautomaatide juurde sõitmine on arvestatav lisakulu. Nüüd saavad nad veelgi soodsamalt pakid otse koduõuele tellida.

Lahendus töötab väga lihtsalt, teenuse kasutamiseks tuleb pakkide tellimisel e-poest valida tarnevalikuks “1. eelistus Omnivas”. Antud tarnevalik on saadaval juba enamustes e-poodides üle Eesti ning pakk jõuabki kliendi nutipostkasti senise kullertasu asemel pakiautomaadi hinnaga. 

1. eelistus omnivas

Tähelepanu – selleks, et “1. eelistus Omnivas” töötaks, peab olema minu.omniva.ee keskkonnas määratud esimene eelistatud väljastuskoht. Kui see valik on täna määramata, siis vali minu.omniva.ee-s enda kodule lähim pakiautomaat. Pakki tellides kirjutab Parcelsea valiku automaatselt üle ning pakk suunatakse Sinu nutipostkasti. Vaata ka allolevat selgitavat lühivideot.

Omniva “Esimene eelistatud väljastuskoht” lisamine



Omniva äriarenduse juht Mait Mikker kommenteeris omalt poolt: “Omnival on pikaaegne logistikakogemus ja hästi toimiv teenuste võrgustik, seetõttu saame liita juba toimivad teenused uuega ning pakkuda seda optimaalse hinnaga. Ühendame oma teadmised ja oskused Parcelsea innovaatiliste lahendustega, et tulla teenustega inimestele lähemale. Eesti elanikud tellivad üha rohkem tooteid rahvusvahelistest ja kodumaistest e-keskkondadest. Koostöös Parcelseaga toimetab Omniva kiirelt ja turvaliselt tellitud pakid koduukse juurde.”

Kui soovid pakiautomaadi hinnaga pakid otse koduuksele tellida, siis kasuta märtsis sooduskoodi OMNIVA ning nutipostkasti esimene kuumakse on sinu jaoks täiesti tasuta!