parcelsea laundry service

91% Parcelsea pesuteenuse pilootprojektis osalejatest soovitaksid teenust ka oma sõpradele

Peaaegu iga ettevõte, lahendus või toode rõhutab pidevalt, et klientide kõrge rahulolu hoidmine on nende edu võtmeks. Ja neil on täiesti õigus. Lõppkokkuvõttes peegeldab klientide rahulolu kliendi väärtust, mis võimaldab ettevõtte teenustel laieneda ja sealjuures muutuda veelgi populaarsemaks.

Parcelsea pesuteenuse lansseerimise kõige olulisemaks osaks pidasime klientide tagasisidet – sellepärastki avasime teenuse esmalt ainult Harjumaal meie testiklientidele. Mida teenus endast täpsemalt kujutab, saad lugeda siit! 

Pesuteenuse klientide tagasiside määrab meie jaoks ära, kas saame teenusega edasi laieneda ning seda nii rajooni kui ka toote mõttes (pesumajja võiks tulevikus saata üle Eesti näiteks ka jopesid, rätikuid, pükse jms). Samuti, kuna tegu on pesuteenusega, mis on otseselt seotud hügieeniga, ei saa kliendi rahulolu olla keskmiselt hea, see peab olema suurepärane. See arusaam tegi rahuloluküsitluse esimesed vastused meie jaoks eriti kriitiliseks. 

Mida arvavad Parcelsea pesuteenuse pilootprojektis osalejad teenusest? 

Peamisteks põhjusteks, miks üldse teenust oluliseks peeti ja telliti oli aja säästmine, mida pidas oluliseks 83% vastajatest. 66% vastajatele ei meeldi voodilinade kodus triikimine ning eelistavad saada need Parcelsea pesuteenuse abil puhtana ja triigituna tagasi.

83% pesuteenuse testijatest hindasid pestud ja triigitud voodipesu kvaliteeti väga heaks ning 11% heaks. Nähes pesuteenuse kvaliteeti ja mugavust, andsid inimeselt selget märku ka huvist pesta teisi riideesemeid – 77% inimestest sooviksid tulevikus Parcelsea pesuteenuse abil pesta jopesid, mantleid, triiksärke ja vaipu. Töötame täna selle kallal, et pesuteenust tulevikus just eelmainitud toodetele ka laiendada. 

Mis muutus inimeste jaoks pesuteenust kasutades? 78% vastajatest mainisid, et säästeti palju aega ning 22% vastasid, et voodipesu vahetamine muutus nende jaoks palju regulaarsemaks. 66% vastajatest hindasid just voodipesu puhtust ja kvaliteeti, paljud inimesed ise voodipesu ei triigi ning kuivatamine võib olla paras peavalu: “Mulle väga meeldis kogu teenuse mugavus. Voodipesud olid triigitud ja korralikult volditud, vaja vaid kappi tõsta. Kodus ise kuivatis kuivatades jäid nad ikkagi kortsu ja suurte voodilinade voltimine oli üksi ebamugav. Milline ajasääst!”, vastas üks meie teenuse testijatest. 

91% meie pesuteenuse testijatest jätkavad teenuse kasutamist ja soovitaksid seda ka oma sõbrale. Palusime testijatel hinnata ka pesuteenust üldiselt 10-punktisel skaalal ning 81% vastasid hindega “10”, 5% hindega “9” ning 14% hindega “8”. 

Kuidas võrrelda Parcelsea pesuteenuse klientide rahulolu teiste globaalsete teenustega?

Kasutasime objektiivsemaks kliendikogemuse mõõtmiseks lisaks küsimustikule ka meetodit nimega Net Promoter Score (NPS), mida kasutavad ka paljud globaalsed ettevõtted. 

NPSi põhiidee on paluda kliendil hinnata teeninduskogemust skaalal 0 (väga halb) kuni 10 (suurepärane). Seejärel ühendatakse kõigi nende protsendimäär, kes vastasid 0-6 negatiivseks, 7-8 neutraalseks ja ainult 9-10 positiivseks. Süsteem on negatiivse tagasiside suhtes äärmiselt karm ja seetõttu võib juba positiivset tulemust vaadelda kui äärmiselt head tulemust. Teoreetiliselt võib NPSi väärtus olla vahemikus -100 kuni +100. 

Toome näiteks mõne tuttava ettevõtte NPSi:

  • Starbucks 77
  • Netflix 51
  • Amazon 47
  • AirBnB 38
  • Google 11
  • Facebook -21
  • Parcelsea pesuteenus 81

Kui otsustasime esimest korda oma klientidele pesuteenust pakkuda, teadsime varasemate küsitluste põhjal, et nõudlus on olemas. Järgmise sammuna oli vaja luua teenus, mis vastaks meie klientide ootustele ja tagaks sujuva ning meeldiva kasutuskogemuse. Ja ootustele teenus vastas, sest küsitluse tulemusena saime NPSi hinnanguks hämmastava 81! Saame nüüd käsi südamel öelda, et meie pesuteenuse puhul on tegemist kvaliteetse, kiire ja mugava lisateenusega. Ja soovime siinkohal tänada kõiki pilootprojektis osalejaid, kes oma väärtuslikku tagasisidet meiega jagasid. Aitäh teile!

Mis saab edasi?

Anname endast parima, et kõik Parcelsea nutipostkasti kasutajad, kes sama teenust enda kodukanti ootavad, saaksid olla osa sama kvaliteetsest pesuteenusest. Täna on pesuteenus saadaval veel Harju- ja Tartumaal, kuid oleme seda juba peagi laiendamas üle Eesti. Lisaks voodilinade ja rätikute pesuteenusele juurutame ka teisi kodutöödega seonduvaidteenuseid, mis säästavad sulle väärtuslikku aega, et saaksid tegeleda rohkem enda jaoks olulisega.

Kui elad Harju- või Tartumaal ja soovid samuti Parcelsea pesuteenust katsetada, saad seda juulis veel poole hinnaga teha! Telli Parcelsea pesuteenus ja juba augusti esimesel esmaspäeval ei pea sa terve pere voodilinade ja rätikute pesu ega triikimise pärast muretsema!