parcelsea-nutipostkast-nutikas-lahendus-erapakiautomaat-kojutarne-epoed

Fookuses: Lauren Villmann – kuidas nutikad lahendused ühe ema päevatoimetused lihtsamaks muudavad!

Samale mõttele jõudis ka Linda ja Luna isa Tanel Padar, kui enda kahe lapse emale ja kallimale, Laurenile, üllatuseks maja ette Parcelsea nutipostkasti lasi paigaldada.

Septembrist alates oleme Laureniga ka koostööd teinud – igakuiselt annab ema- kui ka mõjuisikurollis Lauren enda 20 tuhandele jälgijale tagasisidet nutika lahenduse kasutamisest. Nüüd pea poole aasta möödudes uurisime Padariperelt ka ise, kuidas nad nutipostkastiga rahul on.

Kuidas olete rahul Parcelsea nutipostkastiga?

Väga rahul – stiilne ja läbimõeldud nutika disainiga! Ei häiri silma, vaid sulandub ilusti keskkonnaga, olles samal ajal moderne.

Laureni igakuised nutipostkasti teemalisi lugusid jälgi tema Instagrami lehelt

parcelsea-nutipostkast-lauren-villmann-tanel-padar-nutikas-abiline-erapakiautomaat

Kuidas on Parcelsea nutipostkast teile siiani aega juurde võitnud? Või mis olukorrad on tekkinud, kus nutipostkast päästis päeva?

Meile tuleb Parcelsea isiklik pakiautomaat pidevalt abiks. Eriti hetkedel, kui meid ei ole kodus, kuid saabub pakk, mida ei oska oodatagi. Sellistel juhtudel on väga mugav suunata kullerit pakki Parcelsea’sse jätma.

Samuti külastame tihti Tartut ja väga mõnus on koju tagasi jõudes juba toidukaubad kohe kätte saada, mille toidupoe kuller on Parcelsea erapakiautomaati juba enne meie koju saabumist toonud. Nii ei teki olukorda, et kogu pere on näljas ja peab hakkama koju jõudes veel eraldi toidupoodi minemist organiseerima, sest väikese lapse kõrvalt on see päris keeruline.

väikelastega-pered-lauren-villmann-tanel-padar-nutikad-kodulahendused-nutipostkast-parcelsea-epood

Kuna väikelastega poodlemine võib vahel ajakulukaks osutuda, siis peale söögi eelistavad emad ka veel (laste)riided mugavalt e-poodidest osta. Detsembris tellis ka Lauren lastele H&Mi interetipoest riideid. Kuna osad riided pisipõnnidele ei sobinud, siis sai pereema tagastamiseks kasutada nutipostkasti saatmisfunktsiooni. Funktsiooni, mis laseb pakke saata kui ka tagastada nii, et sina ei pakki ise kullerile üle andma. Nii saavad lastega pered rahulikult oma toimetusi teha, ilma, et kuller neid mõne telefonikõnega segaks või mitmeks tunniks koduseinte vahele ootama jätaksid. 

Muideks, just moekaupade puhul on nutipostkasti paki tellimine kui ka kaupade tagastamine tihtipeale tasuta. Siin blogipostituses märgime ära lausa 29 e-poodi, kust koju tellimine on tasuta!

Mida on nutipostkasti kohta öelnud teie tuttavad, naabrid, külalised või on mõni vahva kommentaar tulnud mõnelt teie jälgijalt?

Kullerid on alati rõõmsalt üllatunud, kui mainin, et paki võib jätta Parcelsea nutipostkasti. Naabrid on uudistavalt uurinud ja jälgijad on kiitnud (just need, kellel on samuti kasutajakogemus olemas).

parcelsea-nutipostkast-lauren-villmann-tanel-padar-nutikas-abiline-erapakiautomaat

Seega on kahe lapse vanemad Tanel Padar ja Lauren Villmann üheks heaks näiteks selle kohta, kuidas tänapäevased mugavad lahendused enda jaoks töötama panna ning sellega enda perele aega juurde võita! Oleme tänulikud, et meil on täpselt nii vahvad koostööpartnerid. 

Kui soovid samuti üht (tulevast) ema õnnelikuks teha ja enda perele aega juurde võita, siis nutikad lahendused on just need, mis abikäe ulatavad ja silma särama panevad!

Parcelsea nutipostkastile saad tellimuse esitada siin!