sell your old mailbox

Müü oma vana postkast meile!

Meie ostame sinu postkasti 20 euroga ära!

PS! Kampaania kehtis detsembris 2021 ja on praeguseks lõppenud!

nutipostkast postiga

See tähendab seda, et kui detsembrikuus endale nutipostkasti hakkad tellima, saad paigalduse 20€ odavamalt ehk 29€ eest! Selleks on sul tarvis minna meie tellimuslehele ja valida tavalise paigalduse asemel lisateenuste alt:”Detsembri kampaania”, kus kehtib 29€ paigaldushind. Ja ongi tehtud! Nüüd jääb sul järele ainult paigaldust oodata.

Aga mis sinu postkastist saab?

Selle saad sa ise otsustada – meie küll ostame su postkasti ära, kuid otsustusõigus jääb sulle! Võib selle viia nii jäätmejaama kui ka meisterdada midagi vahvat. Või miks mitte jõulukingiks mõnele kolleegile, tead ju küll neid firma jõulukinkide loose…

Miks sul on üldse nutipostkasti tavalise postkasti asemel vaja?

Kuna kõik siin maailmas liigub kiiremate ja mugavamate lahenduste poole, mis hoiavad su aega kokku. Postkast pärineb ajast, kui telefoni polnud veel leiutatudki ja on siiani püsinud muutusteta. Küll aga on paberkandjal kirjad ja väljaanded järjest ebapopulaarsemad ning saadetisteks on pigem suuremad pakid, mida pakiautomaadid enam ära ei suuda teenindada.

Selleks ongi nutipostkast uue moodsa ja tuleviku kodu must-have nutiseade! Parcelsea nutipostkast võtab vastu 3 erisuuruses pakki päevas ja kuni 5 toidukotti süüa. Samal ajal saab nutipostkasti kaudu pakke ka tagastada või saata.

nutikas postkast

Netist ostes ja Parcelsea nutipostkasti kaupa tellides võidad nii ajas kui ka rahas. Peale selle hakkab nutipostkast mängima tulevikus ka muid rolle – näiteks mõtle, kui ta su auto lähenedes ka su värava avaks või iganädalaselt linad pesumajja ja tagasi saadab!

Hülga oma vana postkast ja astu samm lähemale mugavamale elule – telli endale nutipostkast!

Ikka ei ole kindel, kas sul oleks nutipostkasti vaja? Siis vaata 10 põhjust, miks peaksid kaaluma isikliku kodupakiautomaadi soetamist!