Parcelsea smart mailbox concept

Papist kontseptist esimese prototüübini

Esimest korda kui meeskonnaga maha istusime, oli küsimusi rohkem kui vastuseid. Kust me alustame? Milliseid resursse on meil vaja? Milline on meie väärtuspakkumine? Teadvustades teadmatust saime aru, et peame käe mootorisse panema ja alustama materjalide ja tööriistadega, mis meil parajasti käepärast olid. Paralleelselt kaardistasime ka toote roadmapi, mille etapid olid pehmelt öeldes hirmutavad.

Esimese kontsepti ehitasime pappkastidest, liimist, poltidest ja mutritest ja andsime spreivärvidega tootele esimese välimuse. Juba esimene tulemus kasvatas kõvasti meie enesekindlust projektiga jätkamiseks. Teine prototüüp valmis juba peenematest materjalidest ja tehnikatest ning olime tulemusega väga rahul.

Oktoobris andsime sisse disaini patendi ning oleme nüüdseks juba edukalt testinud nii elektroonikat kui ka riistvara. Selle kõige tulemusena oleme tõestanud esimese kontsepti potentsiaali. Novembris plaanime esimese kontsepti lõpuni viimistleda ning toota veel mõned prototüübid, mida juba esimeste klientide peal testida saaks.